Rosa kolekcija
Limes
Autor: Limes Marketing Sistem
18.01.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

Muška koža je sklonija dehidrataciji, masnija je i ima veći broj pora u odnosu na kožu žena. Takođe, muška koža ima deblji epiderm što je čini malo otpornijom na znake starenja u ranijem životnom dobu. Međutim, upravo zbog te debljine često može biti gruba i sklona iritacijama prilikom brijanja. Losion posle brijanja je odličan proizvod za naše jače polovine.

Smanjuje štetan uticaj brijanja, neutrališe alkalnost koja nastaje posle upotrebe sapuna i vraća masnoću licu stvaranjem tankog sloja na koži.

Dejstvo:

-smiruje kožu

-štiti od iritacije i infekcija

-hidrira i neguje kožu

-koža dobija zdrav i negovan izgled

Muškarci i skincare-dva naizgled nespojiva pojma. Svi znamo da su žene te kojima je pripala titula negovane kože dok se sa muškarcima šalimo kako su jedva otkrili sapun za lice.

No, šta ako u svom životu imate muškarca čijoj je koži potrebna Vaša pomoć a ne možete ga ubediti da pranje lica šamponom za kosu nije adekvatna nega? I ako se čini kao nemoguća misija, postoje načini da mu bez puno muke složite adekvatnu rutinu koja će transformisati njegovu kožu.

Naša preporuka je gentleman gel za tuširanje 3u1-mirisna formula koja pruža dugotrajan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Aktivne materije iz ekstrakta nevena i alantoina deluju na kožu te ona postaje savršeno hidrirana, mirišljava i negovana.