Kolekcija Rosa
Zdrava i jaka kosa je u trendu!
Autor: Limes Marketing Sistem
23.02.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

Da li ste primetili da zdrava, gusta i negovana kosa nije san samo nežnijeg pola već su i muškarci počeli da vode računa o tome koliko je i kojim preparatima neguju?

Različiti faktori poput nasledne predispozicije, sistemske i autoimune bolesti kao i loše navike u održavanju i negovanju vlasi mogu dovesti do neželjenog stanja kose, pre svega promene u izgledu i kvalitetu a zatim i do opadanja kose.

 

Kada govorimo o opadanju kose, za početak je bitno razgraničiti koje opadanje kose je uzrok prirodnog procesa zamene dlake i predstavlja uobičajeno i neprimetno stanje a koje opadanje zahteva drugačiji pristup problemu i potrebu za tretmanima. U svakom slučaju, bilo da se radi o genetskim ili hormonalnim promenama, bitno je da se sa pravim tretmanom krene još u ranoj fazi opadanja kako bi se sprečila pojava delimičnog ili potpunog nedostatka vlasi.

 

U cilju efikasnog zaustavljanja opadanja kose, rešavanje problema mora da krene već u ranoj fazi.

 

Ne moramo ni da spominjemo koliko gubitak kose može da utiče na samo stanje i kvalitet života, bez obzira na pol, godine i trenutne navike u nezi kose. I muškarci i žene podjednako se bore protiv opadanja kose jer ovaj problem nije samo estetski već je i psihološki.

U nastavku Vam donosimo par rešenja kojim možete započeti svoj put do zdrave, guste i sjajne kose.

 

Pre svega, važno je izabrati šampon protiv peruti koji odgovara Vašem tipu kose. Takvi šamponi obogaćeni su sastojcima koji ne samo da zaustavljaju opadanje vlasi već utiču i na jačanje korena dlake što u velikoj meri pomaže da nova kosa ostane zdrava i jaka.

Pored šampona protiv opadanja kose preporučujemo da u periodu kada Vam pojačano opada kosa, svoju negu obogatite i tretmanima protiv opadanja kose.

 

Da li ste imali prilike da probate Kosalim?

 

Ovaj biljni losion za rast nove kose obogaćen je kombinacijom prirodnih ekstrakata lekovitog bilja poput cveta nevena, kamilice, zelenog čaja, ploda čička i lista koprive. Bogata formulacija koju čine moćni sastojci iz prirode kao i aktivne materije bioaktivne supstance klinički dokazano deluju na očuvanje zdrave, sjajne i jake kose kao i na rast čak do 10.000 novih dlaka.

U svom sastavu sadrži vitamine i minerale koji pozitivno utiču na oštećenu kosu jačajući koren dlake, sprečava opadanje i pospešuje brži rast nove kose.

 

Kako deluje Kosalim?

Namenjen je i muškarcima i ženama bilo koje starosne dobi koji se bezuspešno bore protiv upornog opadanja kose.

Način upotrebe: Kosalim naprskati dva puta dnevno, najbolje ujutru i uveče i blagim kružnim pokretima umasirati u kožu glave. Nije potrebno ispirati tretman sa glave. Učestalom primenom Kosalim podstiče povećanje debljine vlasi, jača kosu i omogućava zdraviji izgled kože glave.

 

Kosalim je rešenje za kojim traga tvoja umorna kosa. Pruži joj ga što pre.