Kolekcija Rosa
Predugo se borite sa dosadnim celulitom? Na pravom ste mestu.
Autor: Limes Marketing Sistem
23.02.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

Predugo se borite sa dosadnim celulitom ali rezultat izostaje? Na pravom ste mestu. Okrićemo zajedno šta je, kako nastaje i kako ga se najlakše rešiti uz tretman obogaćen potpuno prirodnim sastojcima.

Šta je celulit?

Celulit je potpuno normalno, bezopasno stanje kože čija pojava nas ni malo ne raduje a ima ga preko 90% ženske i muške populacije na različitim delovima tela. Na našoj koži javlja se u obliku neravnina koje često nazivamo „narandžina kora“, i mada se češće javlja kod žena kao rezultat različitog raspoređivanja masnih naslaga i mišića, ne znači da je jači pol potpuno oslobođen ovog upornog problema današnjice.

Da li ste se nekada zapitali zašto je to tako?

Zato što žene imaju slabije vezivno tkivo i više masnog tkiva nego muškarci i njihova je koža tanja pa je to glavni razlog zašto je koža kod žena sklonija razvoju celulita.

 

Kako se rešiti celulita?

1) Pre svega, važno je napomenuti da celulit nije zdravstveni problem već estetski pa je samim tim i rešiv.

Neravnine na koži koje stvara mogu biti posledica viška kilograma ali i brojnih drugih faktora poput hormonskog disbalansa, genetike, ishrane i samog načina života generalno. Upravo iz tog razloga prvi korak u borbi protiv celulita je uvođenje zdravih navika koje će poboljšati stanje kože.

 

2) Drugi korak su tretmani za neutralisanje celulita koje sa lakoćom možete obavljati u udobnosti svog doma. Mnoge žene ne posećuju kozmetičke salone, ne zato što dovode u pitanje učinkovitost tih tretmana već zato što se danas na tržištu može pronaći veliki broj proizvoda koji odgovaraju baš Vašoj koži a izuzetno su delotvorni.

 

Naša preporuka je vrhunski proizvod iz Limes porodice koji u sebi sadrži najkvalitetnije sastojke poput ekstrakta bršljena kao i vitamin E koji svojim udruženim dejstvom pomažu da se oslobode masne naslage iz ćelija i izbacuju toksini nagomilani u telu. U pitanju je Anticelulit krema gel čiji inovativni kompleks na bazi bilja deluje trostruko: redukuje pojavu masnih naslaga, smanjuje celulit i koži vraća izgubljeni tonus i čvrstinu.

Najdelotvornija biljna ulja koja su efikasna u borbi protiv celulita su ulje bršljana i breze koja izuzetno utiču na cirkulaciju i uklanjanje viška tečnosti. Upravo iz tog razloga smo izabrali bršljen, magičnu biljku čije ulje prodire duboko u kožu, čini je mekom i elastičnom, dok deluje umirujuće i antiupalno.

Pitate se kako smo u jednom proizvodu spojili kremu i gel? Odgovor je jednostavan.

Proizveli smo revolucionarnu formulu u kojoj gel povećava efikasnost kreme pružajući osećaj svežine dok krema sa otapajućim efektom pomaže u razbijanju masnih naslaga. Ono što je specifično je da se krema gel ne utrljava u kožu procesom neprijatnog pritiska na kožu već se nanosi na problematične delove tela i ostavlja da deluje oko 20 minuta primenjujući veoma blagu masažu. Za najbolje rezultate preporučujemo da se proizvod nanosi dva puta dnevno, najmanje 15 dana u kontinuitetu kako bi prvi rezultati bili vidljivi u što krećem roku.

 

Još jedan fenomenalni proizvod uz koji je rezervisano uživanje i opuštanje celog tela je Florafit ulje za masažu. Moćna formula ovog nežnog a izuzetno efikasnog tretmana obogaćena je uljem bršljena, vitaminom E i etarskim uljem narandže za vrhunski ugođaj i eliminaciju viška tečnosti i toksina. Za potpuni užitak i regeneraciju tela prepustite se mirisnoj noti nevena, badema i maslina koji dolaze iz najfinije strukture Flora kreme. Uz malo truda napravite sebi spa day kod kuće kakav zaslužujete.