Kolekcija Rosa
Drage žene, srećan nam praznik!
Autor: Limes Marketing Sistem
07.03.2024. 00:00
Dostupni jezici: srpski

Dan kada ženama treba posebna pažnja – 8. mart

 

Drage, majke, bake, supruge, sestre, ćerke, unuke, tetke, ujne, strine, prijateljice, komšinice... bliži se 8.mart- Dan žena.

Iako ljubav i zahvalnost treba pokazivati tokom cele godine, ovaj dan ima neku posebnu čar, ovaj dan pripada isključivo važnim ženama u vašem životu. Neka je vaš život ispunjen ljubavlju, pažnjom, srećom, zdravljem i radošću vaših najmilijih.

Pokažite svakoj od njih da vam je stalo. Ženama se na ovaj dan uobičajeno uz čestitku daruju cveće i poklon.  Međunarodni Dan žena je isto toliko i praznik ženske lepote, intelekta , vrednog rada i brižnosti koliko je i proslava njihove istorijske borbe za jednakost među polovima..


Ko su NAJ žene u vašem životu? Izbor vaše heroine je na vama a što se tiče načina na koji ćete je obradovati, imamo za vas nekoliko predloga. Koliko je ona ljubitelj prirodne kozmetike, naši proizvodi su pravi izbor i jedinstven poklon, koji neće ostaviti ravnodušnim nekoga kome je stalo do prirodne nege. Opšte je poznato da svaka žena obožava kozmetiku. Za koji god proizvod za negu lica, tela i kose se odlučite , sigurno je da nećete pogrešiti! Jedno je najbitnije da znate šta ona preferira i važno je da je proizvod kvalitetan, proverenog porekla i sastava. Zdrava i negovana koža , sjajna kosa oduvek su bili simbol ženske lepote. Proizvodi za negu lica kao što su- Tonik za čišćenje lica, Micelarna voda,  Dnevna krema , Spa krema, Prirodna noćna krema, Parfemska, Krema protiv bora sa q10 i hijaluronom, Piling krema i drugi proizvodi , idealan su poklon za 8.mart!

Za lep i uredan izgled neophodna je svakodnevna nega i vodjenje računa o higijeni kože lica, tela i kose.Muškarci , omogućite da vaša dama uživa spa tretman i kod kuće posle napornog radnog dana- aromatična kupka+ulje za masažu+krema za negu tela ( flora), vratiće joj balans , svežinu i bolje raspoloženje. Dragi muškarci, volite svoju ženu onakvu kakva jeste, ženu koja je uvek tu za vas i koja vas voli baš takve kakvi vi jeste.


Svaka žena je unikat , posebna, najlepši biser u plavom moru, najlepša zvezda na nebu. Cenite jedna drugu, poštujte i volite se!
Drage žene, srećan nam praznik!